Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Yapı İşleri Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı, Harran Üniversitesi Hastanesi Döner Sermaye ve Satın Alma Birimlerine yönelik ‘Kamu İhale Kanunu’ ile ilgili eğitimler verilmeye başlandı.
Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen eğitimin açılışına, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nihat Denek ve Prof. Dr. Ahmet İlyas, Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, daire başkanları, şube müdürleri ve personeller katıldı.
Eğitimde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihat Denek ve Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu birer açış konuşması gerçekleştirdiler.
Açış konuşmalarının ardından Kamu İhale Uzmanı Can Gökdemir ‘ 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Ortak Hükümler’ konusunda bir sunum gerçekleştirdi.
3 gün sürecek eğitimlerde, İhale Süreci ve İhale Usulleri, İhale Onayı, İhale İlanı, İhale Komisyonu, İhale Dokümanı, Yeterlilik Kriterleri, Tekliflerin Alınması ve Değerlendirmesi, ihalenin Sonuçlandırılması, İhaleye Katılım Engelleri konularında eğitimler verilecek.
 
Kaynak: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü











 

KYS