Genel Sekreterimiz Zübeyir ZORLU, üniversitemizde görev yapan daire başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Osmanbey Yerleşkesinde bulunan Feyzullah Efendi Konağında gerçekleşen toplantıda Üniversitede yapılan çalışmalar hakkında daire başkanları ile değerlendirmeler yapıldı.
Daire başkanlarının talep ve önerilerini dinleyerek faaliyetlere dair değerlendirmelerde bulunan Genel Sekreterimiz Zübeyir ZORLU; “İçinde bulunduğumuz zorlu pandemi döneminde tüm faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Üniversite mensubu olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Daire başkanlarımızla birlikte sorunları yerinde görmek, yapılan çalışmaları takip etmek amacıyla bu tür toplantıları yapıyoruz. Her daire başkanlığımız hizmetlerinin gereğini yerine getirmek için uğraş veriyor.  Bu toplantıları periyodik olarak devam ettireceğiz” diye konuştu.