Genel Sekreterliğimiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Üniversitemiz Genel Sekreterliğinin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, rektörlük senato salonunda gerçekleşti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu ve üniversitemiz Genel Sekreterlik idari personelleri katıldı.
Program, Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in açış konuşması ile başladı. Kadınlar günü anısına karanfil dağımı yapılan program, çeşitli ikramlarla devam etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında kadınları dinleyip fikir alışverişinde bulundular.
Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu günün anlam ve önemine binaen bir mesaj yayınladı. Yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında:
   “Kadınlarımız olmazsa toplumun olamayacağı bilinciyle, eli bereketli, gönlü sevgi dolu, fedakâr, her gün yeni mucizeler yaratan, her adımda dünyayı güzelleştiren tüm kadınlarımızın,
8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nü yürekten kutluyorum” dedi.