Stratejik Plan Hazırlıkları (2024-2028) Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
 
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımız tarafından ‘Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımız, Üniversitemizin 2019-2023 Stratejik Planının bu yıl sona erecek olması nedeniyle, 2024-2028 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan hazırlık çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Demir, Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel katıldı.
Programda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Demir bir açılış konuşması yaptı. Açılış konuşmasının ardından Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Mehmet Emin Çoban 2024-2028 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan hazırlık çalışmalarına ilişkin personele bir sunum gerçekleştirdi.
Üniversitemiz bünyesinde bulunan harcama birimlerindeki akademik ve idari yöneticilerin, Stratejik planlama sürecinin Üniversiteye katkıları, Stratejik planlamanın Üniversitenin hangi faaliyetleri açısından önemli olduğunu belirten Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Emin Çoban, Stratejik planlama yapılırken katılımcılığın gerekliliği ve Üniversitenin misyon, vizyon, amaç ve hedeflerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.
Stratejik planın üniversitemizin orta ve uzun vadeli hedeflerini, temel ilkelerini, performans kriterlerini ve bunlara ulaşmak için izleyeceği yöntemler olduğunu belirten Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Mehmet Emin Çoban; “Üniversitemiz, 2019-2023 yılları arasında yapmış olduğu stratejik plan sayesinde önemli mesafeler kat etti. Bu dönemde geniş bir alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde Üniversitemizi çok önemli bir yere getirmeyi başardık. Bu çalışmalar, ekip ruhuyla, siz değerli çalışma arkadaşlarımın uygulamalı çalışmaları ve destekleriyle oldu.
2024-2028 yılları arasındaki stratejik planımızın da hazırlık çalışmalarına başladık ve yine sizlerin desteğiyle hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tamdır. Beni burada dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Demir tarafından kısa bir değerlendirme yapılarak toplantı sona erdi.
 
 Kaynak: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü




 

KYS